Gave til manden der har alt

Hvad giver man i gave til manden, der har alt?

Det kan være svært at købe gave til en mand. Mænd har som oftest en kort ønskeliste og det er i virkeligheden meget få ting en mand har brug for. Mænd har som oftest store ønsker såsom dyre ure, biler, både osv. Det kan derfor være svært at finde den helt rette gave som er indenfor ens budget. Denne artikel fra Jyllands-posten vidner også om den store udfordring det kan være at købe en god gave til en mand. I denne artikel vil vi give nogle forslag til gaveideer de fleste mænd ville blive glade for

Giv en oplevelse

En oplevelse er det oplagte valg hvis du har svært ved at finde den rette gave til en mand. En oplevelse kan være guld værd og noget som alle sætter pris på. Blandt gode oplevelser til mænd kan der eksempelvis nævnes koncertbilletter, fodboldbilletter eller gavekort til biograf, restaurant eller café. Man kan også finde på nogle action-spækket oplevelser som mænd godt kan lide. Dette kunne være svæveflyvning, køre en ferrari, pilot for en dag, undervandsjagt, springe i faldskærm eller lign. Er du helt i tvivl om hvad du skal give i gave til en mand, så er en unik oplevelse altid et godt valg.

Giv et ur

Et ur er det eneste rigtige smykke en mand kan bære. De fleste mænd går op i ure og kan godt lide at bære et flot ur. Det gode ved at give et ur i gave er, at en mand aldrig kan få for mange ure. Så hvis han har et ur eller to i forvejen, så gør det ikke noget at få et ekstra til samlingen og til at skifte med. Der findes mange flotte ure til mænd i mellem prisklassen omkring de tusinde kroner og opefter. Man kan evt. overveje at gå flere sammen om at købe det helt rette ur. At være mand og få et ur af sin kæreste, søster, mor og far vil altid være en særlig gave som man vil have kært.

En god bog

En god bog har stor underholdningsværdi og er en oplagt gave til manden der har alt. Man kan altid bruge en ny og spændende bog at læse i om aftenen inden man skal sove eller til at medbringe på den næste ferie. Hvis du kender din mand godt så ved du om han er til krimi, selvudvikling, business eller måske en selvbiografi. En bog har også et godt prisleje til en gave og er dermed noget som de fleste kan være med på. Spørg evt. din lokale boghandel hvilken bog de vil anbefale til en mand i den alder du skal finde gave til.

En flaske god sprut

Mænd er komplicerede og der skal ikke meget til at gøre en mand glad. Mænd har svært ved at finde ud af hvad de ønsker sig og de føler sjældent de har brug for nyt tøj eller øvrige dagligdags ting. Derfor kan en god idé være noget som en mand kan konsumere. En god dyr årgangsvin eller en god flaske sprut i form af eksempelvis whiskey, rom eller gin. Hvis der er noget en mand kan sætte stor pris på er det en god flaske sprut som han kan nyde i weekenden.