Væghylder

5 tips til at indrette dine væghylder

Indlægget er sponseret

Der er ingen måde at komme uden om det. På et tidspunkt i vores liv stiller vi alle det samme spørgsmål: Hvad gør jeg med alle de smukke små stykker, som jeg har samlet gennem årene? For dem af os, der bor i lejligheder, kan dette spørgsmål komme temmelig ofte op, da pladsen er trang, og mulighederne for at skabe plads er begrænsede. En løsning er at udstille dine samlinger med væghylder. Væghylder er en enkel og nem måde at give dit værelse en elegant fornemmelse, mens du omgiver dig selv med de ting, der fortæller en masse historie. At arrangere hylderne kan blive et designprojekt i sig selv, når du bedømmer den rigtige afstand og mønster for at skabe det helt rette visuelle stemning. Bedst af alt, så gør væghylder det nemt at bytte rundt på dine kollektioner, hvilket giver dig en mulighed for nemt at opdatere dit værelse eller ændre din indretning, så den for eksempel passer til sæsonen. Hvis du viser dine yndlingsnipsting og minder frem på åbne hylder, kan det tilføje personlighed og stil til ethvert rum i dit hjem. Derfor er der her fem nyttige styling tips, der hjælper dig med at skabe en perfekt designet væghylde.

1. Vis bøger og magasiner frem

Hvis du kan lide at læse i bøger, ved du, hvor hurtigt bøger og magasiner stables op. Men det betyder ikke, at de er nødt til at blive til rod. Brug dine yndlingsbøger og magasiner som displaystykker til hylderne. Farveorganiser dine bøger for at øge dit rums farvepalet. Eller gå minimalistisk og præsentere kun to eller tre af dine yndlingsbøger.

2. Tilføj noget grønt

Intet føjer lidt liv til et rum som en smule grønt. Bare et par planter kan vække et helt rum og tilføje tekstur til dine hylder og en lille smule farve til dit værelse. Se efter planter med en visuel tiltrækning. Det kan være alt lige fra en plante, som hænger ned af væghylden til et en buket evighedsblomster.

3. Vis din kunst og fotografier

I en verden, hvor billeder normalt hænges op, er det at læne dine kunstværker op ad en væg en elegant måde at bryde reglerne på. Ud over at være utroligt stilfulde er væghylder med kunst stående på dem meget praktisk til små rum. Borte er de timer, du har brugt på at bekymre dig om ujævn afstand eller spekulere på, om dit maleri virkelig er lige. Bare lad dine foretrukne malerier og fotos læne sig mod væggen på hylden.

4. Skab visuel interesse med højde

Når du arrangerer genstande på dine hylder, skal du sørge for, at genstandene varierer i højden for en større visuel påvirkning. Uanset om du vælger at vise et højt, unikt kunstværk eller en slank, moderne vase, så tilføj noget, der trækker øjet opad.

5. Vis ting frem som du elsker

Det lyder måske indlysende, men det vigtigste er virkelig at vise de genstanden frem, som du elsker mest. Intet er bedre end at fylde dine væghylder med de ting, der er vigtige for dig. Vis ting frem, du har bragt med tilbage fra dine nylige rejser, vis dine præstationer frem, og afslut det med en masse ting, som du bare virkelig godt kan lide. Hjemme er der, hvor vi fortæller vores historier gennem de ting, vi vælger at omgive os med. Hvis genstandene på dine væghylder taler til dig, viser dine interesser og husker dig på dine oplevelser, så skaber de et rum, der virkelig er dit eget, og som du vil være så meget gladere at bo i.